Laeremans – Vercammen

Een bekende naam

Laeremans – Vercammen is gekend in de bakkerswereld. Gelegen te Gelrode, centraal in het Hageland tussen Leuven en Aarschot.

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Als groothandel in de bakkerijsector staan wij in voor het verdelen van grondstoffen aan bakkerijen, horecazaken, snackbars, ijsbereiders en chocolatiers. Ons doel is om onze klanten bij te staan met kwalitatieve producten en een goede service aan te bieden met kennis van zaken.
Om deze doelstelling te bereiken kunnen wij dan ook rekenen op de medewerking van de beste producenten op de markt en onze medewerkers die voor te uwer beschikking staan.
Door het regelmatige contact met zowel onze producenten als klanten houden wij u up-to-date van het reilen en zeilen in onze boeiende sector.

Waarom kiezen voor Laeremans – Vercammen?

Dankzij onze centrale ligging in België kunnen wij qua leveringen en service, kort op de bal spelen. Onze steeds uitbreidende rondes maakt het voor onze klanten mogelijk om beroep te doen op onze diensten. Een wekelijkse aanvoer van grondstoffen via onze producenten maakt dat U nooit lang moet wachten op uw bestelling.
Wij vinden het belangrijk dat U als klant bij iedereen uit ons bedrijf terecht kan, de commerciële binnen- en buitendienst, maar ook onze ervaren chauffeurs.

Hebt U vragen?